ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

Αποστολές - Επιστροφές

Υπηρεσία courier
Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω εταιρίας Εlta courier και Center courier σε όλη την Ελλάδα. Η χρεώση των μεταφορικών γίνεται με βάση το συνολικό βάρος της παραγγελίας και με την παρακάτω διαδικασία:
  • 2,50€ για αποστολές έως 2 κιλά
  • +1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό
  • Επιπλέον κόστος για αντικαταβολή +2,50€
  • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39,00€.
*Στην περίπτωση της αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον αποστολέα!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η παραγγελία σας επιβεβαιώνεται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με την ημέρα και ώρα υποβολής της παραγγελίας. Σε περίπτωση έλλειψης, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τελικό χρόνο παράδοσης. Για προϊόντα που είναι διαθέσιμα, υπολογίζετε χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός 14 εργάσιμων ημερών και ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις:
  • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα παραλήπτη και αφού ελέγξουμε το προϊόν, σας στέλνουμε ένα ίδιο, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
  • Αν για οποιονδήποτε λόγο έχετε πρόβλημα με το προϊόν που αγοράσατε και θέλετε να αγοράσετε κάτι άλλο, μας το στέλνετε πίσω με δικά σας έξοδα αποστολής και αφού ελέγξουμε την σωστή κατάσταση του προϊόντος, έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
  • Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, όπως όταν τα παραλάβατε, να είναι μέσα στη γνήσια συσκευασία τους και σωστά πακεταρισμένα, ώστε αυτή να μην καταστραφεί κατά την επιστροφή. Επίσης, να μην είναι τοποθετημένα και να μην έχουν σημάδια από άλλα εργαλεία.
  • Οποιαδήποτε από τις παραπάνω προυποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.
Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή, θα πρέπει πρώτα να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να καταγραφεί η κίνηση στα αρχεία μας, σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή.

 
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Δευτ - Παρα
08:30- 10:30 & 16:30 - 18:30

Σάββατο
08:30 - 14:30
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!